تبدیل گندم به اتانول

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
تولید اتانول به عنوان سوخت ، در ایالات متحده آمریکا از سال 2000 تا 2006 با رشدی 300 درصدی همراه بوده است. 95 درصد از اتانول تولیدی، توسط ذرت، 4 درصد توسط ذرت خوشه ای و کمتر از یک درصد نیز از گندم  حاصل می شود. البته بر طبق بررسی‏های بیشتر، گیاه گندم تأمین کننده 70 درصد از اتانول مورد نیاز اروپا و همچنین 15 درصد از احتیاجات کانادا می‏باشد.
در این مقاله به بررسی موارد زیر پرداخته میشود:

  • بازار جدید گندم در صنعت اتانول
  • استفاده از گندم نرم  و مومی برای تولید اتانول
  • معیارهای انتخاب ماده اولیه برای تولید اتانول
  • ارزیابی تکنیک ها در تعیین کیفیت ماده اولیه و محصولات فرعی
  • پیشرفت های اخیر در تکنولوژی


دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7115 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 5

حجم فایل:67 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
برچسب ها: گندماتانول