پپتیدهای زیست فعال در غلات

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
غلات به عنوان یکی از فاکتورهای کلیدی در رژیم غذایی سالم و متعادل مطرح می‏باشد. به طوری که متخصصین تغذیه، فرآورده‏های غلات را به دلیل اهمیت زیاد در پایه هرم تغذیه‏ای در نظر گرفته‏اند. پروتئین‏های غلات دارای پپتیدهای زیست فعال متعددی هستند که اثرات فیزیولوژی مثبتی بر سلامت بدن انسان می‏گذارند. این پپتیدها که منبع سرشاری از ترکیبات سلامتی بخش هستند، در توالی ملکول پروتئین اصلی غیر فعال می‏باشند. به منظور ارائه اثرات سلامتی بخش، این پپتیدها باید توسط واکنش‏های شیمیایی یا آنزیمی (نظیر هضم، تخمیر) آزاد گردند. گزارشات بسیاری در خصوص فعالیت زیستی پپتیدها در منابع مختلف موجود می‏باشد که شامل اثرات ضد میکروبی، کاهش دهنده فشار خون، کاهش دهنده کلسترول خون، اثرات آنتی اکسیدانی، افزایش جذب مواد معدنی است. هدف از این مقاله بررسی پپتیدهای زیست فعال شناسایی شده در غلات و اثرات سلامتی بخش آن‏ها می‏باشد.

در این مقاله به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:

چکیده انگلیسی

مقدمه

پپتید زیست فعال لوناسین در غلات

اثرات ضد سرطانی پپتیدهای زیست فعال غلات

اثرات حفاظتی پپتیدهای زیست فعال غلات در برابر بیماری‏های قلبی - عروقی

خاصیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال غلات

نتیجه گیری
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5512 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:169 کیلوبایت

 قیمت: 60,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل