مقدمه ‏ای در خصوص مقایسه اثرات ساکارز و شربت ذرت با فروکتوز بالا بر روی سلامتی

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
ایالات متحده آمریکا در طی 30 سال اخیر با روند رو به رشد مشکل اضافه وزن و چاقی مفرط روبرو بوده است. مطالعات و یافته‏های صورت گرفته نیز گواه مسلمی بر ارتباط چاقی و بروز بیماری‏های قلبی- عروقی می‏باشد. در حال حاضر مصرف درشت مغذی‏ هایی[1] نظیر چربی‏ها، آرد/غلات و به ویژه شکر در رژیم غذایی گروه‏های سنی مختلف جامعه فزونی یافته است. برخی مطالعات نشان داده که افزایش مصرف شکر می‏تواند طی مکانیسم‏هایی موجب افزایش تری گلیسیرید و کاهش HDL خون شود، هر چند که اطلاعات به دست آمده در این خصوص در برخی موارد بسیار ضد و نقیض می‏باشد. انجمن قلب آمریکا ([2]AHA) حد مجاز مصرف شکر را اعلام نموده است. بر این اساس، مصرف بیش از 100 و 150 کیلوکالری در روز (به ترتیب) برای زنان و مردان مجاز نمی‏باشد.

[1] Macro-nutrients

[2] American Heart Association
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6036 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 4

حجم فایل:31 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل