تكنولوژي تولید ماءالشعير

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:

    تاریخچه و منشاء جو
    طبقه‏بندی دانه جو
    مقایسه ترکیبات مالت جوی دو ردیفه و شش ردیفه
    ساختمان دانه جو
    روند ذخیره سازی جو
    نگهداری و ذخیره دانه‏های جو
    فساد جو در انبار
    مشخصات و ویژگیهاي جوي قابل قبول براي مالت سازي
    ویژگیهاي مالت
    اصطلاحات و واژه‏های مرتبط با صنعت مالت و ماءالشعیر
    تولید مالت(Malting)       
    دیاگرام جریان فرایند مالت سازی
    انتخاب جوی مناسب جهت تولید مالت
    روش‏های تمیز‏کردن و بوجاری دانه‏های جو
    فرایند تولید عصاره مالت
    خواص عصاره مالت جو
    ويژگي‏هاي نوشيدني مالت
    ويژگي‏هاي مالت جو
    شيرين کننده‏هاي مجاز نوشيدني مالت
    مواد افزودني مجاز در نوشيدني مالت
    جو مناسب براي توليد ماء الشعير
    تولید ماء‏الشعیر
    تولید عصاره مالت و ماءالشعیر
    خواص ماءالشعیر
    مواد اولیه تولید 100 لیتر ماءالشعیر
    روش معمول تولید ماءالشعیر در ایران
    روش معمول تولید ماءالشعیر در اروپا
    شرکت های خارجی سازنده ماشین آلات ماءالشعیر
    شرکت های ایرانی مشاوره و فروشنده خط تولید ماءالشعیر
    ماشین آلات انتخابی برای تولید مالت و ماءالشعیر
    ماشین آلات مورد نیاز در بخش مالت سازی
    لیست ماشین آلات مورد نیاز واحد تولید مالت و ماءالشعیر
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 8935 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 62

حجم فایل:13,894 کیلوبایت

 قیمت: 75,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • گالری تصاویر :