کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی

محبوبيت جهاني فرآورده‏هاي حاصل از پروبيوتيك‏ها از يك سو و پائين بودن قابليت زيستي آن‏ها در مواد غذايي و در دستگاه گوارش از سوي ديگر، محققان را نسبت به نوآوري تكنيك‏هاي جديد به منظور افزايش زيست پذيري آن‏ها سوق داده است. پاستا به دليل مقرون به صرفه بودن، سهولت مصرف و تنوع اشكال، محبوبيت خاصي به عنوان یک غذای سالم در جوامع بشري دارد. برای استفاده از پروبیوتیک‏ها در فرآورده‏های غلات مانند پاستا باید نسبت به مرتفع ساختن محدودیت‏های موجود اقدام نمود. بنابراين برای حفاظت از پروبیوتیک‏ها در صنعت پاستا، ميكروانكپسولاسيون باکتری باسیلوس کوآگولانز و افزودن آن به پاستا مي‏تواند روشی كارآمد براي حفظ قابليت زنده‏ماني اين باكتري‏هاي سودمند در شرايط نامساعد فرآیند تولید و دستگاه گوارش و همچنين بهره‏مندي از ارزش تغذيه‏اي پاستا تلقي گردد. در این مقاله به بررسی انواع روش‏های مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک از طریق میکروانکپسولاسیون و در نهایت به کاربرد این روش در تولید پاستا پرداخته‏ شده است. 

دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6773 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:122 کیلوبایت

 قیمت: 30,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل